Tapahtuman tuote- ja verkkokaupparatkaisut

Illicostore on tapahtumasi oheistuotteiden valmistaja ja verkkomyyntialusta. Helposti, nopeasti ja juuri senverran kuin tarvitset! Illicostore alustalla voit myydä omat lippusi.

Teemme tapahtumallesi tuotemalliston ja verkkokaupan ja hoidamme kaiken siihen liittyvän.

llicostore rakentaa tapahtumalle myyvän tuotemalliston ja huolehtii sen myynnistä verkossa ja antaa sinulle työkalut oheistuotteiden, lippujen jne myyntiin tapahtumaa ennen sen aikana ja tapahtuman jälkeen.

Lähde mukaan nyt

Täytä tietosi

Täyttämällä tähän tietosi olemme sinuun yhteydessä. Tietosi jäävät talteen järjestelmään mutta niitä ei käytetä mihinkään muuhun kuin toivomaasi yhteydenottoon.

Illicostore

  1. Edullinen
  2. Riskitön
  3. Vaivaton
  4. Helppokäyttöinen
  5. laadukas ja monipuolinen tuotemallisto

Palvelun käyttöönotto on helppoa!

Sinun täytyy ainoastaan ottaa yhteyttä vaikka yllä olevan lomakkeen kautta. Illico on sinuun yhteydessä ja pistää homman käyntiin.

Saat oman verkkokaupan ja tekstiilituotemalliston valintojesi mukaan

Illico muodostaa tuotemalliston ja paluupostissa saat linkin kauppaasi sekä tunnukset omia hankintoja ja kaupan ylläpitoa varten. Tämän jälkeen yhdessä tarkistamme kaupan ja tuotteet, sekä sovimme komissiot ja toimintatavat. Lisättyäsi omat mahdolliset tuotteet, pääsyliput tai muut tuotteet kauppasi voidaan jo julkaista.

 

Kauppasi logistiikka

Illicostore hoitaa kaiken logistiikan illicotuotteiden osalta. Jos myyt omia tuotteitasi saat Illicostorelta toimitusasiakirjat ja tiedot toimituksesta heti kun tuotteesi tilaus saapuu kauppaasi. Tuotteesi voidaan varastoida ja toimittaa myös illicostoren tiloihin jolloin voit olla täysin huoleton tilausten suhteen. Pääsylippujen myyntitiedot näe reaaliajassa kaupastasi

Markkinoi ja tienaa!

Markkinoi aktiivisesti kauppaasi ! Voit lisätä omia tuotteita tai palveluita juuri silloin kun sinulle sopii. Jokaisesta brändilläsi myydystä illico tuotteesta maksetaan sinulle komissio sopimuksen mukaan. Illicostoren kautta myydyistä tuotteista Illicostore perii myyntiprovisiota sopimuksen mukaisesti.

Lisäpalvelut

Illicostore kaupastasi voit hankkia myös tapahtumamateriaaleja

Tulevia tapahtumia