Under Armour tekstiilit ja jalkineet nyt Illicostoresta!

Huippulaadukkaat Under Armour tekstiilit, jalkineet ja varusteet saatavilla Illicostore palvelun kautta. Under Armour valikoimasta löytyy tuotteet harrastajasta ammatilaiseen.

Under Armour tuotteiden kohderyhmät

Valikoimassamme on Under Armour tuotteita useille kohderyhmille. Tuotteet ovat huippulaadukkaita ja aktiiviurhilijat ja liikkujat ovatkin ottaneet ne omakseen. Tuotteiden kestävyyslaatu on erinomaista. Erityisen huomionarvoista on että tekniset urheilutuotteet eivät ala haisemaan kovassakaan käytössä normaaleilla pesumenetelmillä.

Lähde mukaan nyt

Täytä tietosi

Jätä yhteystietosi jos haluat vastauksen myös sähköpostiisi. Kiitos!

By clicking Register me, you indicate that you have read and understand our Privacy Policy and Terms of Use and represent that you are at least 13 years of age

Illicostore

  1. Ilmainen
  2. riskitön
  3. vaivaton
  4. helppokäyttöinen
  5. laadukas ja monipuolinen fanimallisto

Tutustu Under Armour tuotteisiin

Linkkien takaa pääset selaamaan hetivarastossa olevia Under Armour tuotteita. Voit tilata niitä myös omalla ilmeelläsi suoraan ProTrainer kaupasta.

Liikunta-alan ammattilaiset

Under Armour valikoimasta on harkiten muodostettu mallisto liikunta-alan ammattilaisille. Tuotevalikoima sopii personal trainerin työvaatetukseksi tai minkä tahansa liikunta-alan ammattilaisen sisävaatetukseksi. Sinä liikunta-alan ammattilainen täytä yrityslomake niin Illico on sinuun yhteydessä. Tuotteet voi hankkia joko omalla brändi-ilmeellä tai ilman.

Liikunta-alan ammattilaisten kauppaan

Crossfit-salit ja kuntosalit

Kaupallisille saleille suunnattu Under Armour valikoima sisältää tuotteita jotka sopivat niin työvaatteeksi kuin salilla olevaan oheistuotemyymälään huippulaadukkaiksi myyntituotteiksi. Täytä yhteystiedot ylle niin Illico on sinuun yhteydessä ja saat omalle salillesi kaupan ja pääset tienaamaan!

CrossFit Rovaniemen verkkokauppa

Urheiluseurojen ennakkokauppa

Urheiluseurojen seuravarusteiden ennakkomyynti alkaa syksyllä 2018 kautta 2019-2020 varten. Ennakkokaupassa tuotevalikoima voidaan suunnitella hyvin tarkasti seurakohtaisesti. Sekä tällä tavalla varmistetaan saatavuus kauden 2019-2020 ajaksi, mutta saadaan myös edullisemmat hinnat. Kokoja ja määriä ei tarvitse tässä vaiheessa tarkasti tietää vaan määrät arvioidaan.

Urheiluseurat ja urheilijat

Kauden aikaiset urheiluseurahankinnat on mahdollisia mutta olethan yhteydessä mahdollisimman pian. Täydellisen malliston saamme rakennettua vain ennakkokaupan kautta.

Viranomaistuotteet

Illicostoren kautta saa myös hankittua Under Armour viranomaistuotteita (puolustusvoimat, rajavartiolaitos poliisi jne). Näissä asioissa suora yhteys sähköpostitse janne.illikainen@illico.fi vastuualueena pohjoinen Suomi.