Illico tekee rahaa urheiluseurallesi

Illicostore tarjoaa seurallesi oman verkkokaupan fanituotteineen ja sekä ylläpitää sitä.

Keskittykää urheilemiseen, valmentamiseen ja kasvattamiseen

Illicostore huolehtii fanituotteistanne ja tekee teille rahaa.

Apua seurojen varainhankintaan

Illicostore on urheiluseurasi fanimalliston mahdollistaja! Illicostore luo seura- tai urheilijabrändisi ilmeellä valitsemasi tuotevalikoiman. Voit täydentää mallistoa omilla tuotteillasi. Palvelu on ilmainen ja soveltuu kaikenlaisille urheilubrändeille urheiluseurasta yksilöurheilijaan. Jokaisesta myydystä tuotteesta brändi kerää rahaa tekemättä yhtään mitään!

Tutustu kauppoihin

Palvelun käyttöönotto on helppoa!

Sinun tarvitsee vain olla yhteydessä Illicoon samassa yhteydessä sinulta pyydetään painokelpoinen aineisto grafiikasta tai grafiikoista mitä haluat tuotteisiisi, tämä voi olla esimerkiksi logosi. 

Muodosta ilmainen fanikauppa tästä

Saat oman verkkokaupan ja tekstiilituotemalliston valintojesi mukaan

Illico muodostaa tuotemalliston ja paluupostissa saat linkin kauppaasi sekä tunnukset omia hankintoja ja kaupan ylläpitoa varten. Tämän jälkeen yhdessä tarkistamme kaupan ja tuotteet, sekä sovimme komissiot ja toimintatavat. Lisättyäsi omat mahdolliset tuotteet, pääsyliput tai muut tuotteet kauppasi voidaan jo julkaista. Tutustu Rovaniemen kiekon verkkokauppaan. roki vrkkokauppa

Kauppasi logistiikka

Illicostore hoitaa kaiken logistiikan illicotuotteiden osalta. Jos myyt omia tuotteitasi saat Illicostorelta toimitusasiakirjat ja tiedot toimituksesta heti kun tuotteesi tilaus saapuu kauppaasi. Tuotteesi voidaan varastoida ja toimittaa myös illicostoren toimesta jolloin voit olla täysin huoleton tilausten suhteen. Pääsylippujen myyntitiedot näe reaaliajassa kaupastasi

Markkinoi ja tienaa!

Markkinoi aktiivisesti kauppaasi! Voit lisätä omia tuotteita tai palveluita juuri silloin kun sinulle sopii. Jokaisesta brändilläsi myydystä illico tuotteesta maksetaan sinulle komissio sopimuksen mukaan. Illicostoren kautta myydyistä tuotteista Illicostore perii myyntiprovisiota sopimuksen mukaisesti.

Seuran omat Under Armour varusteet

Illicostore on Under Armour tuotemerkin virallinen myyjä Suomessa. Syksyllä 2018 aloitamme talvikauden 2018 – 2019 ennakkomyynnin suurille urheiluseuroille. Kausien aikana varastoistamme löytyy asiakasseurojemme tuotteita sopimusten mukaisesti. Ilman ennakko-ostoja pystymme palvelemaan pienempiä urheiluseuroja myös kauden aikana.

Tutustu Under Armour tuotteisiin

Lähde mukaan nyt

Täytä tietosi

Illicostore

  1. Ilmainen
  2. riskitön
  3. vaivaton
  4. helppokäyttöinen
  5. laadukas ja monipuolinen fanimallisto