Tee salillesi rahaa Under Armour tekstiileillä

Illicostore alusta mahdollistaa brändisi mukaan customoidut Under Armour tuotteet omasta verkkokaupastasi. Sinun pitää vain markkinoida asiakkaillesi tuotteitasi ja tienaat!

Under Armour tuotteet urheilijoille

Illicon maksutta rakentaman tekstiilivalikoiman tuotteet ovat huippulaatuisia Under Armour tuotteita. Valikoimaasi täydennetään muilla tekstiilialan ammattilaisen valitsemilla vapaa-ajan tuotteilla. Tuotteisiin lisätään haluamasi grafiikka (esimerkiksi salin logo) toiveidesi mukaan.

Tuotevalikoimasi verkossa tekee sinulle rahaa

Tuotemallistosi on myynnissä omassa verkkokaupassasi. 24/7. Jokaisesta myydystä tuotteesta tienaat rahaa salillesi ilman minkäänlaista varastoriskiä. Sinun tarvitsee vain markkinoida tuotteita asiakkaillesi. Voit samasta verkkokaupasta hankkia tuotteita myyntiin salillesi erikoishintaan tai työvaatteeksi henkilökunnallesi.

Huoletonta oheistuotemyyntiä

Tuotevalikoima päivittyy asiakkaiden mieltymysten mukaan. Tekstiilialan ammattilaiset seuraavat trendejä ja muokkaavat valikoimaa sen mukaan. Verkkokaupan toimitukset, palautukset ja muut toimet hoidetaan automaattisesti ilman että sinun tarvitsee tehdä mitään. 

Vie omat tuotteesi verkkoon

Illicostore alustalla voit myydä myös omia tuotteitasi pienellä kuukausimaksulla. Näitä voivat olla lahjakortit, jäsenyydet, omat fyysiset tuotteet tai mitä tahansa. Kaupassa voi myydä normaalien tuotteiden ja palveluiden lisäksi myös e tuotteita.

Jokainen brändisi myyntitapahtuma tekee rahaa salillesi

Jokainen brändilläsi myyty tuote tienaa sinulle rahaa. Komissiot verkkokaupassa ovat 10 prosentistä ylöspäin riippuen tuotteesta. Ostaessasi tuotteita omaan myyntiin kateprosenttisi voi olla jopa 50%.

Haluatko oman kaupan salisi ilmeellä ilmaiseksi?

Jätä yhteydenottopyyntö

Illicostore

  1. Edullinen
  2. Pieni riski
  3. Suomenkielinen tuki
  4. Monipuolinen
  5. Ammattilaisen suunnittelema